Una revista diferent

La revista Social constarà de dues portades, la cara positiva i la cara negativa, mostrant així la banda més optimista i motivadora i, per altra banda, la part més realista i pessimista.

El públic al qual ens dirigim és un target jove d’entre 16 i 25 anys de classe mitjana-alta i que estiguin compromesos amb el medi ambient, al final els més joves són els que suportaran el pes de la inacció enfront del canvi climàtic.

Per a la creació de la meva revista he pensat que tingués un estil gràfic minimalista, on les fotografies siguin les que transmeten la part emocional i el text tingui un estil juvenil i no inclogui informació sobrecarregada sinó que sigui precisa i directa, així evitarem una sobre informació en el cap dels nostres lectors.

A continuación adjunto la meva proposta per a les primeres pàgines:

 

Deja una respuesta