«Posa-li cara a la teva publicació».

Per al disseny de la meva revista, he creat un concepte gràfic que eviti la sobre informació i el llenguatge catastròfic, dos conceptes pels quals destaquen avui en dia la majoria de mitjans de comunicació. Per això la revista Social constarà de dues portades, la cara positiva i la cara negativa, mostrant així la banda més optimista i motivadora. A més a més, a través de la compra de la revista una part anirà destinada a una causa mediambiental nacional.

Per una altra banda, el públic al qual ens dirigim és un target jove d’entre 16 i 25 anys de classe mitjana-alta i que estiguin compromesos amb el medi ambient, al final els més joves són els que suportaran el pes de la inacció enfront del canvi climàtic.

Per a la creació de la nostra revista he pensat a dissenyar portades figuratives on la imatge tingui el pes visual i transmeti l’assumpte que es tractarà en la revista.

Deja una respuesta